Jen De Clerck wordt Algemeen Directeur voor Profile in België

Jen De Clerck wordt per 1 april de nieuwe Algemeen Directeur België van Profile International. De Clerck heeft al sinds 2018 operationele en commerciële ervaring binnen de franchiseorganisatie.

Jen De Clerck (36) was onder meer Directeur Operations Belux en Directeur Truck bij Profile International. Hij heeft van de Raad van Bestuur de opdracht gekregen om Profile in België en Luxemburg als multimerken-garage op de kaart te zetten en om een nieuw truckservice-platform uit te rollen. Jen De Clerck over zijn nieuwe opdracht: “Er is nog veel groeipotentieel in België. Het doel is om het marktaandeel te vergroten. Daarbij zullen we ook de uitdagingen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van de EV-markt, niet uit het oog verliezen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo