Michael Meyers nieuwe Chief Operations Officer bij Tailormade Logistics

Tailormade Logistics verwelkomt Michael Meyers als nieuwe Chief Operations Officer. Meyers brengt een uitgebreide ervaring in de logistieke sector met zich mee. 

Michael Meyers verdiende zijn sporen bij internationale spelers zoals ID Logistics, Distrilog en Katoen Natie. Recent was hij nog aan de slag als VP Logistics & Transport bij Delhaize. In totaal kan Meyers bogen op 25 jaar leidinggevende ervaring, waarvan 16 jaar in de logistieke sector.  “Bij Delhaize werkte ik de laatste jaren aan het uitbouwen van een future-proof logistieke organisatie. De tijd was rijp voor mij om terug te keren van een retailomgeving naar een pure 3rd party logistics- en transportdienstverlener”, zegt Meyers.  “Bij Tailormade vond ik de nieuwe uitdaging die ik zocht. Ik voel mij in mijn sas als ik mijn strategisch denkvermogen kan combineren met een hands-on, can-do aanpak. De ruimte voor autonomie en ondernemingszin die Tailormade Logistics mij biedt vormen voor mij een ideale omgeving om aan de slag te gaan en de teams te begeleiden door groei en change naar duurzame collectieve resultaten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo