Passion4Trucks 2022: alles over het grote B2B2C-event voor truckliefhebbers!

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 gaan de deuren van Brussels Kart Expo open voor Passion4Trucks, het B2B2C-event dat Transportmedia samen met The Fair Experts (Matexpo) organiseert om de transportsector en truckliefhebbers samen te brengen onder één dak.

Het programma van de twee dagen van Passion4Trucks is opgedeeld volgens het publiek: op vrijdag 24 juni verwachten we de decisionmakers en bedrijfsleiders uit de transportwereld om onder meer boeiende debatten in onze Passion4Trucks Studio mee te volgen, maar ook om te netwerken en de opgestelde voertuigen in onze Truck Village (de truckmerken, het rollend materieel en alle diensten), Special Vehicles Expo (oldtimers, Amerikaanse trucks, …) en Transport Village (opleggers en ingerichte tenten voor transporteurs en invoerders) te ontdekken.

Zaterdag 25 juni is meer gericht op de chauffeur en de truckliefhebber, met om te beginnen een Job Day van TL Hub, waarbij we heel wat grote namen uit de transportwereld verzamelen die op zoek zijn naar de juiste mensen. De chauffeursmarkt en speelzone zorgen voor het nodige vermaak voor groot en klein. We sluiten tenslotte af met een slotshow, waarin we zowel de meest gepassioneerde truckchauffeur van België verkiezen voor Love2Truck, maar ook de Mooiste Truck van België, waarvan de wedstrijd trouwens volgende week van start gaat!

Alle info over Passion4Trucks 2022 vindt u op www.passion4trucks.be

Wilt u als bedrijf of transporteur aanwezig zijn op Passion4Trucks? Neem dan zeker contact op via info@transportmedia.be!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo