Swisslog rondt kaap van 300 AutoStore-projecten

De intralogistieke integrator Swisslog heeft wat te vieren. Het bedrijf realiseerde wereldwijd inmiddels 300 AutoStore-projecten in meer dan 26 landen, met in totaal meer dan 7 miljoen bakken en maar liefst 10.000 robots.

Dat aantal behelst zowel eenvoudige stand-alone AutoStore-projecten als de grootste en meest complexe installaties. Enkele van de stand-alone AutoStore oplossingen die Swisslog heeft verwezenlijkt zijn projecten voor TTV (Duitsland), Bio Partner (Zwitserland), Stihl (Spanje) en RoboStores (VAE). Door gebruik te maken van Swisslogs lean projectopzet worden stand-alone projecten vaak binnen zes maanden afgerond

Bij de complexere projecten vallen realisaties op voor onder andere ASDA (Groot-Brittannië), Arvato (Nederland), Brack (Zwitserland), Varner (Zweden) en Radwell (VS)..

Swisslog verwacht overigens nog dat eind 2022 de teller op 350 AutoStore-projecten zal staan. Swisslog schermt met een return on investement (ROI)-termijn van slechts twee jaar, verbeterde kwaliteitsnormen en betere prestaties per werknemer.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo