Theo Dexters verlaat Withofs per 1 mei

Withofs Bulk Logistics kondigt aan dat haar huidige CEO Theo Dexters zijn functie per 1 mei zal neerleggen. Zijn opdracht, die slechts tijdelijk was, wordt geacht te zijn volbracht.

Theo Dexters werd in februari 2020 door aandeelhouder Gino Withofs aangeworven als CEO. Het was de eerste keer dat het in Lanaken gevestigde bedrijf een externe CEO in de arm nam, en zijn taak bestond erin Withofs Bulk Logistics voor te bereiden op een nieuwe groeifase. Zoals Gino Withofs vandaag uitlegt, was dit een opdracht van bepaalde duur en de resultaten zijn zoals verwacht. Dexters had met name de vlootopvolging ingrijpend herzien om de onderhoudskosten te verlagen.

“Wij danken de heer Dexters voor zijn strategische visie, zijn inclusieve leiderschap en zijn uitstekende resultaten in dit transformatieproces. Wij hebben een visie en een strategie uitgewerkt die reeds de eerste resultaten hebben opgeleverd. We gaan nu een opvolger voor Theo voorbereiden, die de volgende fase in de groei van ons bedrijf zal leiden,” zegt Gino Withofs.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo