Wheels & Lights for Life: trucks en meer in Tielt voor het goede doel

Op 21 en 22 mei stroomt Tielt vol met de leukste voertuigen op twee, vier of meer wielen voor het goede doel. Dan gaat Wheels & Lights for Life namelijk door, een evenement ten voordele van het Kinderkankerfonds van het UZ Gent. En ook Transportmedia doet mee!

Truckliefhebbers die hun steentje willen bijdragen aan het goede doel, komen best op zaterdag 21 mei naar de Europahal in Tielt. Dan vindt namelijk de lichtjesshow met speciale trucks plaats tijdens Wheels & Lights for Life. Voor bezoekers is dit helemaal gratis, chauffeurs die met hun trucks willen meedoen, betalen 5 euro per truck. Bovendien worden er 3 trucks geselecteerd die gratis mogen meedoen aan ons Passion4Trucks-evenement. Dat is nog niet alles: Wheels & Lights for Life geeft ook nog eens 50 gratis toegangstickets weg voor Passion4Trucks! Inschrijven met je truck kan via kkfenco@gmail.com.

Naast de activiteiten voor trucks is er op 21 mei ook een rondrit voor motorfietsen en vanaf 19u optredens. Zondag 22 mei staat dan weer in teken van auto’s, met een show voor oldtimers, speciale en getunede wagens. Er is ook randanimatie voorzien voor het hele gezin, net als lekkere hapjes en drankjes. De organisatie van Wheels & Lights for Life gebeurt door KKF & Co, dat doorheen het jaar verschillende evenementen en activiteiten organiseert voor het Kinderkankerfonds, maar ook voor andere goede doelen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo