Truck & Business Barometer #34: perfect storm?

Stijging van de prijs van diesel, oorlog in Oekraïne, gestoorde toeleveringsketens… de uitdagingen waarmee de Belgische transporteurs worden geconfronteerd, zijn complexer dan ooit. De Truck & Business Barometer is een soort kompas dat u zal helpen om door deze stormachtige zee te navigeren, aangezien u uw meningen en indrukken kunt vergelijken met die van vele concullega’s.

Heden en toekomst zijn de twee pijlers van deze nieuwe editie van de Truck & Business Barometer. Hoe worden uw vervoersactiviteiten beïnvloed door de vele verstoringen van de bevoorradingsketen? Heeft de oorlog in Oekraïne een impact? Vindt u oplossingen voor het chauffeurstekort? Hoe slaagt u erin uw tarieven aan te passen aan de explosie van de brandstofprijzen? Dit zijn allemaal actuele onderwerpen waarover de redactie van Truck & Business graag uw mening zou vernemen.

Uw opmerkingen zullen ons ook helpen om te schrijven over de onderwerpen die u het meest bezighouden (of interesseren).

Neemt u een paar minuten de tijd om deze enquête in te vullen. De antwoorden blijven volstrekt anoniem. en de resultaten worden begin juni gepubliceerd in nummer 281 van Truck & Business en online op www.transportmedia.be

Claude Yvens, Hoofdredacteur.

Geef uw mening  hier
DEADLINE : 29/04/2022

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo