DAF overhandigt drie opleidingsvoertuigen aan hogescholen

Bij DAF concessiehouder Aerts Trucks in Bornem werden eind maart de sleutels van drie DAF trucks (twee CF en één XF) overhandigd aan de verantwoordelijken van de opleiding voertuigtechnologie van de hogescholen Karel de Grote (Hoboken), Thomas More (Mechelen) en Vives (Kortrijk). Dit zal de verschillende hogescholen helpen in het opleiden van leerlingen in het onderhoud en de reparatie van onder andere de nieuwste generatie Euro 6-voertuigen. Hiervoor ontvingen de hogescholen naast de DAF trucks ook DAVIE diagnosetools (laptops), die educatief kunnen ingezet worden voor diverse praktijkoefeningen.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo