De Transport & Logistics Awards 2022 zijn uitverkocht!

Met nog acht dagen te gaan zijn de Transport & Logistics Awards 2022 uitverkocht en is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor deelname. Voor degenen die afgeleid zijn of te laat zijn: op onze website en op onze verschillende sociale netwerken kunt u de resultaten live volgen.

Na een editie 2020 die plaatsvond net voor de storm ‘Covid-19’ en een editie 2021 die werd omgetoverd tot een gigantische tv-show op Kanaal Z, is de terugkeer naar een fysieke editie van de Transport & Logistics Awards een terugkeer naar de traditie. Met succes, want de drie Heizelpaleizen zullen meer dan 1300 mensen ontvangen en het is niet langer mogelijk om extra zitplaatsen te kopen. Degenen die zich op tijd hebben ingeschreven, zien elkaar op donderdag 28 april op onze verschillende sociale netwerken (met name LinkedIn) om te weten te komen wie de acht in het spel zijnde Awards heeft gewonnen.

Contacteer ons op 016 22 11 31 of per mail: info@transportmedia.be indien u op onze reservelijst wenst te komen staan. Wij contacteren u dan indien er nog een plaats zou vrij komen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo