DKV Mobility introduceert nieuwe digitale toltoepassing

DKV Mobility lanceert Toll Product Overview 2.0, een nieuwe digitale service waarmee ze hun tolproducten en -data kunnen beheren. Hiermee kunnen ze hun tolgegevens flexibel indelen en optimaal laten aansluiten op hun eigen behoeften en eisen. Ook kunnen dataselecties op bijvoorbeeld wagenpark, serviceland, on-board unit of productstatus eenvoudig worden geëxporteerd.

“Voor onze klanten zijn efficiëntie en transparantie absolute noodzaak. Daarom is het onze taak ervoor te zorgen dat ze in ons portaal simpel en snel bij hun data kunnen om deze direct te kunnen gebruiken,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll & Refund Services bij DKV Mobility. “Toll Product Overview 2.0 sluit naadloos aan op deze klantbehoeften. We gaan onverminderd door met het uitbreiden van deze service en ons digitaal klantportaal DKV COCKPIT om onze klanten optimaal te kunnen blijven ondersteunen in hun dagelijks werk.”

 

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Samen Sterk bij Jacobs Transport – Transport & VAN TV 55

Jacobs Transport uit Genk is al sinds 1934 een gevestigde waarde in transportland. In 2002 namen zakenpartners Bart Tilmans en Francis Paulussen het bedrijf over. Tilmans focust zich op de transportactiviteiten, Paulussen leidt de afdeling voor autocars.  De partners van Jacobs Transport hebben allemaal een langdurige relatie met het bedrijf. Zo vertrouwt het Genkse transportbedrijf […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo