Ford toont teaser van elektrische Transit Custom

De volgende stap in de elektrificatie van Ford Pro wordt een klein broertje voor de E-Transit die dit jaar werd gelanceerd. Ford toont een teaaser van de kleinere elektrische LCV en belooft meer te vertellen op 9 mei.

De eerste elektrische LCV van Ford was de E-Transit, gebaseerd op de grotere Transit 2T en eerder dit jaar commercieel gelanceerd op onze markt. Tegen 2024 wil het merk echter nog eens vier nieuwe e-LCV’s op de markt brengen, met dit geheimzinnige nieuwe model als volgende wapenfeit. We zien een schimmige foto en een korte teaservideo van wat lijkt op een elektrische Transit Custom, met een volledig nieuw design. Dat kunnen we toch afleiden van de lichtstrook aan de voorkant en de compacte lichten achteraan. Op 9 mei zal Ford meer vertellen over deze “volgende stap in zijn spannende elektrificatiestrategie”.

Basis voor nieuwe VW Transporter?

Deze nieuwe generatie van de Transit zou bovendien de basis kunnen vormen voor de volgende generatie van de Volkswagen Transporter, aangezien beide constructeurs een partnerschap hebben voor hun bedrijfsvoertuigen. Ook de Ford Ranger en VW Amarok delen zo hun basis, terwijl de nieuwe Ford Tourneo Connect dan weer een kopie is van de VW Caddy.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo