Ford Transit Custom Trail is de nieuwe promowagen van Transportmedia!

Oplettende lezers en kijkers zullen de komende maanden een nieuwe bestelwagen met Transportmedia-bestickering kunnen spotten op onze events en in onze televisiereportages. ‘Onze’ Ford Ranger Raptor heeft plaats gemaakt voor een andere stoere bedrijfswagen van Ford: de Transit Custom Trail.

De Ford Transit Custom Trail onderscheidt zich in standaardtrim al van de meeste busjes dankzij zijn stoere bumpers met matzwarte look, zijn opvallende Ford-grille en zijn robuuste lichtmetalen velgen. Bovendien heeft hij een mechanisch sperdifferentieel op de vooras om tractie te vinden om moeilijke ondergrond. Onder de kap ligt steeds een 2.0 EcoBlue-dieselmotor met 130 of 170 pk.

Maar ‘onze’ Transit Custom Trail is nog een tikkeltje specialer dankzij de professionele bestickering van Intersticker, die prachtig contrasteert met de zwarte lakkleur – al zeggen we het zelf. Hij zal de komende maanden ingezet worden als ondersteuning en als promowagen tijdens onze events en televisiereportages, met als eerste afspraak de Transport & Logistics Awards op 28 april! Bedankt aan Ford en Waasland Automotive voor de steun!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo