Ford Transit Custom Trail is de nieuwe promowagen van Transportmedia!

Oplettende lezers en kijkers zullen de komende maanden een nieuwe bestelwagen met Transportmedia-bestickering kunnen spotten op onze events en in onze televisiereportages. ‘Onze’ Ford Ranger Raptor heeft plaats gemaakt voor een andere stoere bedrijfswagen van Ford: de Transit Custom Trail.

De Ford Transit Custom Trail onderscheidt zich in standaardtrim al van de meeste busjes dankzij zijn stoere bumpers met matzwarte look, zijn opvallende Ford-grille en zijn robuuste lichtmetalen velgen. Bovendien heeft hij een mechanisch sperdifferentieel op de vooras om tractie te vinden om moeilijke ondergrond. Onder de kap ligt steeds een 2.0 EcoBlue-dieselmotor met 130 of 170 pk.

Maar ‘onze’ Transit Custom Trail is nog een tikkeltje specialer dankzij de professionele bestickering van Intersticker, die prachtig contrasteert met de zwarte lakkleur – al zeggen we het zelf. Hij zal de komende maanden ingezet worden als ondersteuning en als promowagen tijdens onze events en televisiereportages, met als eerste afspraak de Transport & Logistics Awards op 28 april! Bedankt aan Ford en Waasland Automotive voor de steun!

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Ford experts ‘electric vans’ geven belangrijke tips – Transport & VAN.TV 61 (Kanaal Z)

Na de Ford E-Transit breidt Ford Pro zijn gamma van 100% elektrische bestelwagens nog verder uit met de middelgrote E-Transit Custom en de compacte E-Transit Courier. Een gamma dat emissievrije oplossingen biedt voor een zo breed mogelijk cliënteel. Maar terwijl elektrische auto’s stilaan ingeburgerd geraken, zitten een aantal bestelwagenkopers nog met twijfels rond EV’s…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo