Geodis versterkt positie in de regio Asia-Pacific

Geodis neem het Singaporese Keppel Logistics over. Met de acquisitie van die lokaal sterk verankerde contractlogistiekspeler verstevigt Geodis zijn positie in de groeiregio Zuid-Oost-Azië.

Keppel kan bogen op een plaats in de top-5 van logistieke operatoren in Singapore. Het bedrijf stelt een vijfhondedrtal medewerkers te werk en beschikt over een totaal van 200.000 vierkante meter overslagruimte in Singapore, Maleisië en Australië. Het bedrijf biedt end-to-end-oplossingen aan voor zowel B2C- als B2B-klanten en heeft een groeiende e-commerceactiviteit. Geodis is in de regio actief met liefst 3.700 medewerkers, verdeeld over 76 locaties. Met de verwerving van Keppel Logistics verstevigt het zijn strategische positie in de regio. Recent investeerde Geodis in locaties voor contractlogistiek in India, Zuid-Korea en Australië.

De overname moet nog worden beoordeeld en goedgekeurd door de regelgevende instanties, naar verwachting tegen het einde van het tweede kwartaal van 2022. De twee ondernemingen zullen tot die tijd onafhankelijk opereren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo