JD Sports volgt leveringen efficiënter op met ZetesChronos

De internationale winkelketen voor sportkleding JD Sports kiest voor ZetesChronos, een nieuwe pan-Europese proof of delivery-oplossing van Zetes. Het systeem biedt realtime traceerbaarheid voor alle leveringen vanuit distributiecentra van JD Sports naar winkels in heel Europa.

Omdat JD Sports zijn internationale activiteit snel uitbreidt, was een schaalbare oplossing nodig die het bedrijf in staat stelt zijn goederen in real time op te volgen en beroep te doen op verbeterde rapportagefuncties. JD Sports wil immers zijn leveringsnetwerk nog optimaliseren. ZetesChronos communiceert met de chauffeurs en wordt met de bestaande ERP- en WMS-systemen geïntegreerd om processen te automatiseren. Het systeem wisselt bovendien updates uit over de locaties van goederen en voertuigen, zodat elke keer de correcte producten op het juiste moment kunnen worden afgeleverd. De software heeft ook functionaliteiten voor bredere toepassingen zoals data-analyse, gezondheid en veiligheid.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo