Kom met jouw oldtimer naar Passion4Trucks!

Transportmedia slaat de handen in elkaar met de vereniging Belgian Classic Trucks om de mooiste oldtimers naar Passion4Trucks te brengen! Heb je zelf een klassieker staan, of ken je iemand die er eentje heeft? Neem dan zeker contact op!

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 organiseert Transportmedia Passion4Trucks, het grote feest voor het wegtransport met de mooiste trucks én… de mooiste oldtimertrucks! Naast de finalisten van de Mooiste Truck van België stellen we dit jaar namelijk ook ons rollend erfgoed voor. En jij kan daar deel van uitmaken!

Samen met Belgian Classic Trucks, dat tijdens het Pinksterweekend van 4 en 5 juni 2022 de Belgian Classic Truckshow organiseert, gaan we op zoek naar een mooie mix van oude trucks om tentoon te stellen op Passion4Trucks. Er zijn geen vereisten om te mogen meedoen, elke oldtimer maakt kans!

Meedoen kan door enkele foto’s en wat info over je truck te sturen naar info@passion4trucks.be of via onze Facebookpagina Passion4Trucks by Transportmedia!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo