Kortingen en een lentecheck-up op de opendeurdag van BRU Systems (29/04)

Op de opendeurdag van BRU Systems op 29 april zijn er interessante aanbiedingen te rapen voor klanten: naast kortingen op accessoires en inrichting, voorziet de inrichter ook een lentecheck-up voor de voertuigen van bestaande klanten.

Met de gratis lentecheck-up kunnen bestaande klanten van BRU Systems tijdens de opendeurdag controleren of het gewicht van hun voertuig nog in orde is, net als een controle van de inrichting en accessoires en advies om de inrichting te verbeteren – als dat nog mogelijk is. Maar ook voor nieuwe klanten en prospects wordt het een interessante dag.

Natuurlijk is het mogelijk de showroom en de werkplaats te bezoeken, maar BRU Systems wil ook de nieuwe producten van System Edström in de kijker zetten. Maak je op de opendeurdag een afspraak voor het uitwerken van een nieuwe inrichting, dan krijg je een kortingsbon van 7,5% op de inrichting van System Edström. Voor de accessoires van System Edström die op de opendeurdag worden gekocht en betaald geldt er zelfs een korting van 20%! Alle andere ladingsbeveiligingsaccessoires krijgen een korting van 10%.

En om het nuttige aan het aangename te koppelen, zal er een springkasteel aanwezig zijn voor de jongsten onder ons, naast een hotdogstand en drankjes om met een gevulde maag alles van BRU Systems te ontdekken. Afspraak bij BRU Systems (Kromstraat 52, 2520 Ranst) op vrijdag 29/04/22 van 14u tot 19u!

Lees alles over System Edström Belgium BV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo