Laiterie des Ardennes is Truck Fleet-Owner of the Year 2022

Laiterie des Ardennes (Libramont) heeft de prijs gewonnen voor wagenparkbeheer voor bedrijven waarvan de hoofdactiviteit niet transport is. De vooruitgang die sinds 2019 op alle gebieden is geboekt, is indrukwekkend.

LDA Transports is het bedrijf dat alle transporten uitvoert voor Laiterie des Ardennes, goed voor 1,2 miljard liter melk per jaar. Het bedrijf heeft zijn vloot in drie jaar tijd volledig vernieuwd en zeer nauwkeurige monitoringinstrumenten ingevoerd waarmee het zijn routes kan optimaliseren en zijn TCO beter onder controle kan houden. Tegelijkertijd heeft zij ook geïnvesteerd in aardgas en overweegt zij reeds de volgende stap te zetten met de productie van biomethaan. Vermeldenswaard is ook dat LDA Transports in Wallonië vrachtwagencombinaties van 50 ton gaat gebruiken, waardoor zijn milieuvoetafdruk nog kleiner wordt.

De andere winnaars van de prijs Truck Fleet-owner of the Year 2022 waren HLS (Ternat, 2e) en Van Oirschot (Wijnegem, 3e). De prijs werd dit jaar gesteund door DAF en Air Products.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo