Love2Truck: Passion4Trucks verkiest ook de meest gepassioneerde truckchauffeur van België!

Net als de Mooiste Truck van België zal het Passion4Trucks-evenement het podium zijn voor de Love2Truck-verkiezing, waarbij onze partners op zoek gaan naar de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België.

In februari werden de zes finalisten voor Love2Truck bekend gemaakt, met aan Nederlandstalige kant Bianca Vermeeren (Segers Transport), Davy Van den Bossche (M.J.-Trans), Joeri Vekemans (Van Moer Logistics). De Franstalige finalisten zijn Benoît Feraut (TransFeraut), Frantsesko Osmani (Van Moer Distribution) en Jimmy Tricart (TDS).

Nu is het aan de jury om elke finalist te beoordelen op zijn of haar motivatie, verkeersveiligheid en een uitzonderlijk moment waarop de chauffeur zijn of haar passie voor het werk heeft kunnen aantonen. Deze beoordeling, samen met de publieksstemmen uit de eerste fase, zal de doorslag geven voor de winnaar, die op het slotevent van Passion4Trucks wordt bekend gemaakt!

Gratis toegang na inschrijving

De inschrijvingen voor Passion4Trucks zijn trouwens geopend, en het loont zeker de moeite om je op voorhand te registreren. De toegang is namelijk gratis voor iedereen die zich heeft geregistreerd, aan de kassa betaal je €10 per persoon. Afspraak op 24 en 25 juni in Brussels Kart Expo!

Schrijf je hier GRATIS in voor het Passion4Trucks-evenement

De campagne Love2Truck is een initiatief van DKV Euro ServiceGo4LogisticsRandstadRenault TrucksSuivoTLVTRANSPORTMEDIATVM BelgiumVSV en Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo