Roderick de la Houssaye weg bij Nedcargo

Nedcargo-medeoprichter Roderick de la Houssaye verlaat na 22 jaar het Nederlandse logistiekbedrijf. Het dagelijks bestuur van het bedrijf hadden De la Houssaye en medeoprichter Diederik-Jan Antvelink al uit handen gegeven. De La Houssaye vindt het tijd om nieuwe dingen te gaan doen. 

Roderick de la Houssaye (rechts op de foto) en Diederik-Jan Antvelink richtten Nedcargo op in 2000. De twee studievrienden bouwden het bedrijf in de afgelopen twee decennia verder uit tot een topspeler in de voedings- en drankenlogistiek in de Benelux. In de afgelopen jaren werd de bedrijfsstructuur van Nedcargo aangepast en namen de twee oprichters afstand van de dagelijkse bestuurstaken, die werden overgedragen aan onder andere ceo Jurgen Mook en cfo Frits van Alem. Sinds juli had de la Houssaye geen uitvoerende taken meer bij Nedcargo. Hij vindt de tijd dan ook gekomen om andere dingen te gaan doen. Welke toekomstplannen hij heeft, houdt de Nederlander voorlopig onder de pet. Diederik-Jan Antvelink blijft tot nader order wel aan boord bij Nedcargo. Hij zal zich onder andere bezighouden met het leiden van de overkoepelende Nedcargo Holding.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo