Transpro brengt de transportwereld samen in Waregem

De nieuwe beurs Transpro, georganiseerd door de UPTR en haar sociaal secretariaat PayCover, die oorspronkelijk gepland was voor eind januari, is uitgesteld tot 1 en 2 juni 2022 in Waregem Expo. De organisatoren kondigen een lijst van 80 exposanten aan, maar vooral een feestelijke en toegankelijke sfeer.

Wat kunt u vinden op deze eerste editie van Transpro? Merken van vrachtwagens en lichte bedrijfsvoertuigen, carrosseriebouwers, laad- en losmachines, magazijnuitrusting, garage-uitrusting, docking equipment, leveranciers van digitale oplossingen, maar ook opleidingscentra, verzekeringsmakelaars, consultants en uitzendbureaus.

Openingstijden

  • Woensdag 1 juni 2022, van 14.00 tot 22.00 uur
  • Donderdag 2 juni 2022, van 14u tot 22u

Locatie

  • Waregem Expo
  • Zuiderlaan, 26
  • 8790 Waregem

Gratis toegang voor alle bezoekers die zich vooraf hebben geregistreerd via de website www.transpro.be

Lees alles over UPTR

UPTR

video

UPTR ontmoet kmo transport en logistieke ondernemingen

UPTR is de Unie van Professionele Transporteurs en Logistieke ondernemers die de Belgische Transport- en Logistieke ondernemers vertegenwoordigd op een regionaal, nationaal en Europees niveau. UPTR biedt een brede waaier van diensten en juridische bijstand aan en dit alles om de administratieve last van de transport- en logistieke ondernemingen van vandaag te verminderen. “Onze leden […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo