Transpro brengt de transportwereld samen in Waregem

De nieuwe beurs Transpro, georganiseerd door de UPTR en haar sociaal secretariaat PayCover, die oorspronkelijk gepland was voor eind januari, is uitgesteld tot 1 en 2 juni 2022 in Waregem Expo. De organisatoren kondigen een lijst van 80 exposanten aan, maar vooral een feestelijke en toegankelijke sfeer.

Wat kunt u vinden op deze eerste editie van Transpro? Merken van vrachtwagens en lichte bedrijfsvoertuigen, carrosseriebouwers, laad- en losmachines, magazijnuitrusting, garage-uitrusting, docking equipment, leveranciers van digitale oplossingen, maar ook opleidingscentra, verzekeringsmakelaars, consultants en uitzendbureaus.

Openingstijden

  • Woensdag 1 juni 2022, van 14.00 tot 22.00 uur
  • Donderdag 2 juni 2022, van 14u tot 22u

Locatie

  • Waregem Expo
  • Zuiderlaan, 26
  • 8790 Waregem

Gratis toegang voor alle bezoekers die zich vooraf hebben geregistreerd via de website www.transpro.be

Lees alles over UPTR

UPTR

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo