Van Moer Logistics wint de Green Truck Award 2022

Van Moer Logistics wint de Green Truck Award 2022, en volgt daarmee Colruyt op als ‘groenste truckvloot van België’.

Van Moer Logistics wil gekend staan door zijn sterke multimodale visie. De Antwerpse logistiekspeler heeft een groei- en investeringsbeleid dat er op gericht is op de meest efficiënte manier transport te organiseren waarbij ze zelf de verschillende opties en modi als regisseur in handen hebben. In 2020 hebben ze 51,5% van hun trafiek over water georganiseerd. Van Moer investeert ook enorm in milieuvriendelijke technologie: de vloot telt ondertussen 36 LNG-trucks en één bi-fuel waterstoftruck. Er zijn 30 volledige H2 trucks in bestelling en een tweede bi-fuel truck gaat binnenkort mee de weg op.

De overige laureaten zijn Van de Poel (Herenthout, 2de) en EDCO (Houthalen, 3de). De Green Truck Award 2022 wedr dit jaar gesponsored door Michelin, AS24 en Iveco.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo