[FOTO’S] Vernieuwde Transport & Logistics Awards meteen schot in de roos

Met meer dan 1.300 aanwezigen waren ze, de vertegenwoordigers van de Belgische transport- en logistieksector die present tekenden op de Heizel voor de Transport & Logistics Awards. Blij om elkaar weer te zien zonder handgel of mondmaskers, en benieuwd naar de innovaties waarmee de winnaars van de acht verschillende awards het verschil maken.

Na twee Covid-jaren en een editie 2021 die noodgedwongen in een virtuele sfeer moest doorgaan, mocht het donderdagavond duidelijk zijn dat het kruim van de Belgische transport- en logistieksector snakte naar een feestje. De Transport & Logistics Awards bevestigden hun reputatie als dé vaste afspraak voor de vertegenwoordigers van de sector.

Het mag ook duidelijk zijn dat het bij uitstek mannelijke imago van de transport- en logistieksector een update mag krijgen. Op het podium zien we dit jaar vrouwelijke vertegenwoordigers van Dassy (Logistics Project of the Year), DHL Life Sciences (Logistics Building of the Year) en Jacobs Transport (Digital Truck Award).

Ik ben blij dat we de community van de transport- en logistieksector eindelijk nog eens in normale omstandigheden konden ontmoeten”, blikt Christophe Duckers, managing director bij Transportmedia, terug. “Ik ben ook positief verrast door de sterke dossiers van de kandidaten en de mooie winnaars voor de verschillende awards. In alle categorieën merk je dat vergroening en verduurzaming de rode draad vormen. De sectoren van transport en logistiek doen een duidelijke inspanning om hun verantwoordelijkheid te nemen om groener en duurzamer te werken, bijvoorbeeld in de zoektocht naar alternatieve brandstoffen.”

Het is voor mij bijna een emotioneel moment, om jaarlijks die hele gemeenschap bij ons te mogen ontvangen”, gaat Duckers verder. “Intussen bedenken we al enkele verrassingen voor de editie van volgend jaar, het dertigjarige jubileum van de Transport & Logistics Awards.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo