Featured Video Play Icon

[VIDEO] Interview Jacobs Beton – Truck Safety Award 2022

De felbegeerde prijs Truck Safety Award ging dit jaar naar Jacobs Beton uit St. Katelijne Waver. Een familiaal transportbedrijf waar veiligheid deel uitmaakt van het DNA en waar het personeel volledig op de hoogte is van en wordt gecontroleerd op de te nemen voorzorgsmaatregelen. Zaakvoerder Kurt Jacobs mocht de prijs in ontvangst nemen, maar hij had niet verwacht als winnaar uit de bus te komen.

Jacobs Beton kan alle soorten beton leveren en heeft in 2019 zijn risicopreventiebeleid volledig herzien. Een beleid dat gericht is op transparantie en consistentie. Hier is preventie en veiligheid de verantwoordelijkheid van het ganse Team. Dit begint bij het management en loopt door tot bij de chauffeurs zelf. Dat levert opmerkelijke resultaten op. De ongevallenfrequentie daalt sinds drie jaar. Wat Jacobs Beton ook bezighoudt is het imago van het bedrijf in het verkeer. Daarom zijn ze ook actief bezig met dode-hoekinstructies te geven in scholen in de buurt.

D’Hooghe Lifting & Transport (Zele) eindigde als tweede en Deltran (St Eloois Vijve) als derde laureaat. De Truck Safety Award 2022 genoot de steun van TVM en Volvo Trucks.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo