Alcomotive (Maxus, Isuzu) is nu Astara Western Europe

Alcomotive, de autodistributietak van Alcopa Group en Astara (het vroegere Bergé Auto), krijgt dezelfde naam als zijn moederhuis en gaat nu als Astara Western Europe door het leven. Met deze naamsverandering gaat ook een nieuwe toekomststrategie gepaard die gericht is op het aanbieden van een compleet mobiliteitspakket voor klanten.

In 2020 verkocht Alcopa Group 60% van Alcomotive aan het Spaanse Bergé Auto. Sindsdien heeft Bergé Auto zijn naam veranderd naar Astara, waardoor het niet lang meer heeft geduurd voor Alcomotive ook van identiteit wisselt en nu door het leven gaat als Astara Western Europe, met een nieuwe structuur, maar nog steeds met het hoofdkantoor in Kontich. Astara Western Europe verdeelt in ons land de merken Maxus, Isuzu, Hyundai, Suzuki, SsangYong en MG.

Mobiliteitsecosysteem

Met deze naamsverandering heeft Astara Western Europe ook zijn nieuwe toekomstvisie gepresenteerd, die gebaseerd is op een ecosysteem voor mobiliteit. Er zijn 5 takken aan dit ecosysteem: Astara Store (de dealers), Astara Distribution (de activiteiten als invoerder), Astara Move (persoonlijke multimodale mobiliteitsdiensten), Astara Connect (datagedreven oplossingen voor klanten, mobiliteits- en publieke diensten) en tenslotte Astara Intelligence (mobiliteits- en digitale oplossingen op maat). Naast deze toekomstplannen heeft Astara Western Europe nog een concreet doel: jaarlijks 40.000 voertuigen verkopen in ons land tegen 2024.

Lees alles over Maxus (Maxomotive NV)

video

Maxus: een Belgische première met de e-Deliver 7

Eén van die nieuwe modellen tijdens Passion4Vans was een heuse Belgische première, de Maxus eDeliver 7, die samen met de T90 EV pick-up zijn opwachting maakte in Zolder. Een test met de eerste elektrische pick-up in Europa lees je verder in dit magazine, maar hier bekijken we de nieuwkomer in het bestelwagengamma van het Chinese […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo