Clark breidt S-serie uit met hogere draagcapaciteit

De populaire S-serie van Clark wordt uitgebreid met modellen die 4 tot 5,5 ton kunnen heffen. Net als hun ‘lichtere’ broertjes kunnen deze modellen volledig aangepast worden aan de noden van de klant. 

De nieuwkomers in de S-serie zullen leverbaar zijn met een diesel- of LPG-motor. Ze worden voorzien van superelastische of pneumatische banden en zijn daarnaast uitgerust met actieve veiligheidssystemen (waaronder een automatische parkeerrem en optionele sensoren voor ladinggewicht), een ‘slim’ informatiesysteem en een waaier aan toebehoren. Op die manier kunnen ze op maat van de klant worden afgeleverd voor gebruik in veeleisende omstandigheden. Clark maakt zich sterk dat deze voertuigen inzetbaar zijn in multi-shiftoperaties in de distributie, de drank-, voedings-, en papierindustrie en zelfs in de productie van staal.

Enigszins tegen de bestaande trend in gebruikt Clark verbrandingsmotoren om deze zwaargewichten aan te drijven. Zowel de diesel- als de LPG- versies gebruiken motoren van Kubota. Dankzij de geïntegreerde uitlaatgasnabehandeling met dieseloxidatiekatalysator (DOC) en dieselpartikelfilter (DPF) voldoet de dieselmotor, net als de LPG-motor, aan de strenge uitlaatgasnormen van EU Stage 5. De onderhoudsintervallen zijn maximaal om de downtime zo klein mogelijk te houden.

Diverse cabinevarianten zijn leverbaar: van een eenvoudig cabinedak via een gedeeltelijke cabine (dak, voorruit en achterruit, al dan niet verstevigd voor de inzet op containeryards) tot een volledig uitgeruste volledige cabine met airconditioning en verwarming.

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo