Daimler Truck blijft optimistisch voor 2022

In de marge van de presentatie van zijn kwartaalresultaten heeft Daimler Truck een voorzichtige, maar nog steeds relatief optimistische prognose voor de wereldwijde vrachtwagenmarkt gemaakt.

Met een omzet die boven het niveau van 2021 ligt, een recordaantal orders en ondanks de beperkingen in de toeleveringsketen is Daimler Truck tevreden over het eerste kwartaal: de omzet is aanzienlijk gestegen (onder andere dankzij hogere verkoopprijzen) en de aangepaste EBIT is gestegen.

Belangrijker zijn de vooruitzichten voor de rest van 2022: de macro-economische omstandigheden zullen naar verwachting gunstig blijven voor de wereldwijde vraag naar bedrijfsvoertuigen en Daimler Truck blijft rekenen op een stijging van de verkoopcijfers.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo