EDW Formation organiseert op 28 mei een Truck Expo

Voor de tweede keer brengt het opleidingscentrum voor chauffeurs EDW Formation op 28 mei in Strépy-Thieu vrachtwagenfans samen. De uitzonderlijke locatie van de scheepsliften zal opnieuw het ideale kader zijn om de mooiste vrachtwagens van de regio in de kijker te zetten.

Het evenement (dat geheel gratis is) begint om 9.00 uur met de opening van de tentoonstelling en de ontdekking van de vrachtwagens die de chauffeurs met veel zorg hebben vertroeteld. De hele dag door zijn er verschillende animaties gepland (dansshows, vuurspuwers…) en ook verschillende animaties voor kinderen. Zonder de onvermijdelijke stands met versnaperingen en eetkraampjes te vergeten, die van deze dag een gezellig moment zullen maken waarop de passie van de truck met het gezin zal worden gedeeld.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo