Een Iveco S-Way ‘Maglia Rosa’!

De 105e Giro d’Italia, de op één na grootste wielerwedstrijd ter wereld, gaat vandaag van start. Iveco is officieel leverancier geworden en de toeschouwers zullen vooral de S-Way LNG opmerken die de weg zal openen voor de publiciteitskaravaan.

In het kader van het partnerschap levert Iveco 19 Daily lichte bedrijfsvoertuigen, waarvan er tien worden gebruikt voor de logistiek van de Giro, twee voor de publiciteitskaravaan en zeven voor de Giro-E, een evenement dat naast de Giro voor professionals loopt en gereserveerd is voor elektrisch ondersteunde fietsen. De Giro-E zal ook profiteren van bussen van Iveco, maar het voertuig dat het meest in het oog zal springen is ongetwijfeld de S-Way NP, die de weg vrijmaakt voor de publiciteitskaravaan: met zijn roze kleur, die doet denken aan die van de leiderstrui, maakt hij geen schijn van kans onopgemerkt te blijven!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo