Featured Video Play Icon

[VIDEO] Ford E-Transit: tot 317 km rijbereik!

Volledig elektrisch. Geen compromissen. De nieuwe Ford E-Transit is de eerste volledig elektrische bestelwagen van Ford. De elektrische Ford Transit is speciaal ontworpen om uw bedrijf te helpen zijn duurzaamheidsdoelstellingen te halen, zonder in te leveren op robuustheid, capaciteit of veelzijdigheid. Een 400 volt-accu met 68 kWh bruikbaar vermogen doet al het harde werk, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over lage-emissiezones. De accu van de E-Transit levert een indrukwekkend bereik van maximaal 317 km op één acculading. De E-Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt tot 15,1 kubieke meter laadruimte. Er zijn zelfs 25 verschillende configuraties, dus wat uw wensen ook zijn, er is een E-Transit die bij uw bedrijf past.

Ontdek hier alles over de Ford E-Transit

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo