Iveco en Fluvius tekenen opnieuw raamcontract van 6 jaar

Netbedrijf Fluvius heeft een nieuw raamcontract getekend met Iveco jaar voor de levering van Daily-bestelwagens en Eurocargo-trucks.

In Vlaanderen bouwt en beheert Fluvius de netten die elektriciteit, aardgas en openbare verlichting brengen. Op veel plaatsen hebben ze ook netten onder hun hoede voor telecommunicatie, riolering en warmte. Fluvius beheert dus een brede waaier aan nutsvoorzieningen. Om die taken uit te voeren heeft het bedrijf 5.300 werknemers waarvan er 2.400 dagelijks op weg zijn.
“Voor de aankoop van voertuigen volgen wij de wet op overheidsopdrachten. De merken kunnen intekenen op basis van een e-tendering platform”, legt Filip Van Dorpe (Supply Chain – Aankoop) uit. Wat betreft de bestelwagens heeft Iveco het nieuw raamcontract gewonnen voor de komende zes jaar. ”Betreft onze bestelwagens zijn wij zeer veeleisend. De robuustheid is zeer belangrijk gezien onze techniekers werken met zware materialen zoals dieselgroepen of gasbuizen. Ook het rijcomfort dankzij de automaataandrijving en de nodige veiligheidsinstrumenten zoals camera’s en sensoren zijn belangrijk.”
Dries Dennequin, Diensthoofd Bedrijfsvoertuigen & Leasingwagens vult aan:”Naast de aankoopprijs zijn ook de verbruikskost, het onderhoudscontract en de ophaalservice vereisten om met Fluvius samen te werken.
Wij hechten ook veel belang aan het welzijn van onze techniekers. Zo krijgen zij de nodige opleidingen en worden zij betrokken in het aankoopproces. Een 30-tal van onze chauffeurs zal namelijk het gekozen voertuig eerst uittesten om te zien of dit voldoet aan hun noden en rijcomfort.”

Voor Iveco is dit nieuwe contract van groot belang, want momenteel rijden er meer dan 600 voertuigen van het taliaanse merk rond bij Fluvius.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo