JET Logistics wordt verkozen tot Iveco-ambassadeur

JET Logistics werd verkozen als Iveco-ambassadeur. Deze erkenning heeft de Limburgse transporteur te danken aan zijn inspanningen met LNG-aangedreven Iveco-voertuigen.

In 2020 heeft Iveco haar programma Iveco-ambassadeurs voor duurzaamheid gelanceerd om meer bekendheid te geven aan methaan. De eerste laureaat was de Franse transporteur Jacky Perrenot. JET Logistics treedt dus op als ambassadeur voor de belgische markt. Dit familiebedrijf beschikt over een vloot van een 100-tal trucks en een 150-tal trailers en biedt zijn klanten een volledige logistieke service aan op het gebied van transport, warehousing en engineering. “Flexibiliteit, innovatie en een persoonlijke service zorgen ervoor dat JET Logistics blijft groeien in een zeer concurrentiële markt
Uiteraard spelen ook de chauffeurs een cruciale rol. We werken met eigen ‘driver coaches’ die een groep van een dertigtal chauffeurs opvolgen op allerlei vlak. Het volgen van de nodige opleidingen zoals code 95 of een specifieke LNG opleiding zijn hier een voorbeeld van”, zegt Stefan Janssen, CEO van JET Logistics.

“Ecologisch bewustzijn maakt deel uit van het DNA van ons bedrijf. Aan de hand van vooropgestelde KPI’s targeten we een lagere CO2-uitstoot, die steeds gemonitord wordt. Alle algemene investeringen die we doen, doen we vandaag groener. Zo vervangen we systematisch onze vrachtwagens die rijden op diesel, door LNG. Een schonere brandstof voor zwaarder transport, die ervoor zorgt dat we 15% minder uitstoten dan voorheen. Maar eveneens onze investeringen in zonnepanelen en LED verlichting zijn voor ons belangrijk om ecologisch ons steentje bij te dragen.”

Momenteel beschikt JET Logistics over 20 Iveco LNG trucks en in de komende maanden worden er nog twee extra afgeleverd.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo