Jungheinrich bouwt nieuwe fabriek in Tsjechië

Jungheinrich begint in het Tsjechische Chomutov met de bouw van een nieuwe fabriek voor de productie van zijn nieuwe generatie reachtrucks. Het 37.000 m² grote complex moet medio 2023 operationeel zijn. 

De site in Chomutov zal gebruikt worden voor de productie van de ETV 216 i Powerline-reachtruck. De nieuwe fabriek genereert zo’n 350 nieuwe jobs en heeft een kostenplaatje van ongeveer 60 miljoen euro. Deze ontwikkeling past in de groeistrategie van het bedrijf. De productieprocessen worden met de modernste technologie opgevolgd. Bij de bouw wordt ook maximaal rekening gehouden met energiebesparing. Dat levert een ‘uitstekend’- kwalificatie op van BREEAM. Jungheinrich maakt zich sterk dat het met de opening van een nieuwe fabriek bijdraagt aan de industriële reconversie van de regio rond Chomutov, die in het verleden vooral als steenkoolbekken bekend stond.

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo