Featured Video Play Icon

Matexpo Demo Days krijgen nieuwe dimensie

Na een onderbreking van vier jaar vinden de Matexpo Demo Days dit jaar opnieuw plaats, op een uitzonderlijke locatie die hen een geheel nieuwe dimensie geeft.

In 2020 moesten de Matexpo Demo Days worden afgelast wegens Covid. Voor hun grote comeback zullen zij hun opwachting maken in een spectaculair kader in de provincie Henegouwen. De terril van Saint-Antoine, een voormalige kolenmijn in Boussu, strekt zich uit over 33 hectare, midden in de natuur, met hellingen tot 60 meter. Er was alle overtuigingskracht van Gregory Olszewski en zijn teams voor nodig om de Waalse en plaatselijke besturen ervan te overtuigen dat zij zich mochten vestigen in wat nu als een gebied van groot biologisch belang wordt beschouwd. De Demo Days zullen namelijk worden gebruikt om nuttige grondwerken uit te voeren voor de DNF (Division Nature et Forêts) die het gebied beheert.

Concreet zullen de machines en vrachtwagens een ideale speelplaats vinden in Boussu, dat op 3 en 4 september zal worden ontdekt. U kunt zich hier inschrijven.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo