MAX Trailer viert zijn tiende verjaardag

In 2012 heeft de groep Faymonville met MAX Trailer een tweede merk van (semi-)diepladers gecreëerd, gebaseerd op een modulair constructieprincipe. Tien jaar later is dit concept nog even relevant en zal het verder worden ontwikkeld.

Tien jaar geleden werd dit modulaire constructieprincipe met een zekere scepsis begroet, aangezien de speciale voertuigen allemaal op maat werden gebouwd. Maar het is een succes, zoals productmanager Mario Faymonville uitlegt: “Tot nu toe hebben we meer dan 8.000 voertuigen geleverd met in totaal ongeveer 22.500 assen. Het begon allemaal met de MAX100 diepladerreeks, die in de loop der jaren is uitgebreid met diepladers, aanhangwagens en diepladers. Ons klantenbestand groeit voortdurend, net als ons distributienetwerk. Gestandaardiseerde voertuigen met een geoptimaliseerde uitrusting en premiumkwaliteit hebben zich een vaste plaats verworven. Wij spelen een voortrekkersrol op dit gebied – en dat tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Vandaag beslaat de productieruimte 40.000 m² in Goleniow, Polen, maar verdere investeringen van 23 miljoen euro zijn gepland.

De MAX Trailer-reeks bestaat nu uit zes verschillende producten

  • MAX100: dieplader met 2 tot 6 assen – frictie- of richtingsgebonden – ook verkrijgbaar in een telescopische variant (met 1 of 2 verlengstuk[ken]).
  • MAX200: dieplader met 3 tot 4 assen – frictie- of richtingsgebonden – ook verkrijgbaar in een telescopische variant.
  • MAX300: aanhangwagen met 2 of 3 centrale assen en oprijplaten
  • MAX410: dieplader met 3 tot 5 assen, speciaal ontworpen voor het vervoer van kraancomponenten en contragewichten.
  • MAX510: dieplader met 2 tot 3 assen in de variant met pendelas of pivotbesturing, afneembare zwanenhals en telescopische laadbak.
  • MAX600: 3-assige of 4-assige dieplader voor de bouwsector en openbare werken.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo