MG Real Estate en Bleckmann zetten eerste paal van nieuw DC in Kruisem

MG Real Estate is gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum voor Bleckmann in Kruisem. Het CO2-neutrale gebouw wordt 36.000 m² groot en moet tegen het voorjaar van 2023 opgeleverd worden.

Het is de eerste keer dat MG Real Estate en Bleckmann de handen in elkaar slaan met de bouw van MG Crossroads, het nieuwe distributiecentrum voor Bleckmann in Kruisem en het tweede DC van het bedrijf in de gemeente. De grond werd al in 2016 aangekocht door MG, maar was sterk vervuild en het heeft dus 6 jaar geduurd voor er een invulling voor kwam.

Het nieuwe project moet ook voor extra werkgelegenheid zorgen in Kruisem, talent dat gelokt moet worden door comfortabele kantoren en ontspanningsruimtes binnen het distributiecentrum. Daarnaast belooft MG Real Estate een CO2-neutraal gebouw dankzij zonnepanelen, warmtepompen en een gasvrije installatie. De grondoppervlakte van 36.000 m² ligt vast, maar binnen het pand kan de oppervlakte nog worden uitgebreid tot 80.000 m² dankzij inbouwmezzanines. De oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2023.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo