LAST CALL – Schrijf je in voor de Mooiste Truck van België!

Je hebt nog tot zondag 15 mei om je in te schrijven voor de wedstrijd van Mooiste Truck van België. Ben je fier op jouw trekker, of weet je iemand in het bedrijf die kans maakt om te winnen? Schrijf je dan zeker in!

Elk jaar gaat Passion4Trucks op zoek naar de Mooiste Truck van België. Voor de editie van 2022 hebben we 7 merken die meedoen: DAF, Ford Trucks, Iveco, Mercedes-Benz Trucks, Renault Trucks, Scania en Volvo Trucks. Van elk van deze 7 merken verkiezen we het mooiste exemplaar van ons land op ons evenement Passion4Trucks op 25 juni, en van deze 7 winnaars kiezen we één eindwinnaar.

Vorig jaar wist Sam Delmeiren de finale ronde te winnen met zijn Volvo FH 500 6×4. Maar wie krijgt dit jaar de eer? De inschrijvingen lopen af aan het eind van deze week, dus het is de laatste kans om nog deel te nemen! Om mee te doen moet je enkele duidelijke foto’s (schuin vooraan, schuin achteraan, interieur, eventuele details) doorsturen via Facebook Messenger of via info@passion4trucks.be, samen met de nodige gegevens: naam van de chauffeur, naam van het bedrijf, e-mailadres, gsm-nummer en het type truck.

Schrijf je dus zeker in en wie weet wordt jouw truck verkozen tot de mooiste van België! Alle info en regels vind je op de website van Passion4Trucks.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo