Philip Salles ondersteunt groeiambities FourKites

Het supply chain visibility-platform FourKites neemt Philip Salles op in zijn Europese team. Salles kan bogen op een ruime ervaring in de maritieme sector en zet mee zijn schouders onder de steile groeiambities van het bedrijf. 

Philippe Salles krijgt bij FourKites de functie Vice President of Strategic Solutions (Ocean). De snel groeiende maritieme afdeling van het bedrijf krijgt er zo een pak ervaring bij. Salles verdiende zijn strepen bij CMA CGM, INTTRA en maritiem onderzoeks- en adviesbureau Drewry. Volgens Salles is ‘visibility’ steeds meer een prioriteit voor maritieme verladers. In zijn nieuwe rol bij FourKites zal Salles verladers en transporteurs ondersteunen bij het uitvoeren van het verandermanagement dat nodig is om end-to-end supply chain-visibility te verbeteren.

FourKites trackt nu 98% van het wereldwijde zeecontainervervoer over meer dan 270 banen en 120 transporteurs, en beslaat elke containerhaven in Noord-Amerika en alle grote havens in Europa. In de afgelopen 12 maanden zag het bedrijf 79% groei in het aantal klanten dat supply chain visibility gebruikt voor internationale zendingen, met een sprong van 23% in Q1 2022, naast 215% groei in het getrackte zeevrachtvolume, met een toename van 190% in zeevrachtzendingen in EMEA. De totale dekking bedraagt nu 239 havens in de regio en 804 havens wereldwijd.

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo