[UPDATE] Renault Trucks voegt Trafic toe aan zijn gamma

Na de Master ‘Red Edition’ is er nu de Trafic ‘Red Edition’: Renault Trucks Belgium breidt zijn gamma uit met een tweede lichte bedrijfswagen. De andere landen waar de Trafic via het Renault Trucks-netwerk zal worden verkocht zijn Frankrijk, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Zwitserland.

Het Trafic Red Edition-gamma is vrij ruim: de enige cabineversie die niet beschikbaar is, is de SpaceClass, die de top van het gamma voor personenvervoer bij renault vertegenwoordigt, maar dubbele cabines in L1 en L2 en 9-zits bus/combi L1/L2 staan op het programma. De rest van het gamma is gebaseerd op de bestelwagen (L1H1, L1H2, L2H1 en L2H2) en de L2 lange platform-cabine versie.

Qua motoren is er keuze tussen 4 vermogensvarianten van de 2 liter-dieselmotor, van 110 tot 170 pk. Een EDC-automaat met dubbele koppeling is optioneel beschikbaar. De standaarduitrusting bestaat uit full-ledkoplampen, parkeersensoren voor- en achteraan, een rijstrookassistent en een dodehoekwaarschuwing. Ook is er een centraal aanraakscherm van 8″ met smartphonekoppeling. Rode details zoals de veiligheidsgordels en de rand van de versnellingspook herinneren eraan dat het hier om de Renault Trucks Red Edition gaat.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo