Savoye presenteert groeicijfers voor 2021

Savoye kan terugblikken op een geslaagd 2021: de jaarcijfers van de infralogistiekintegrator tonen 191 miljoen euro omzet, een groei van liefst 26 procent.

Ondanks de Covid-crisis heeft Savoye er groeijaren opzitten: in 2020 nam de omzet ook al met 16 procent toe. Momenteel bedraagt de orderportefeuille 200 miljoen euro. Het werknemersbestand nam met 100 medewerkers toe. Deze groei is deels gebaseerd op de internationale uitbreiding: het bedrijf versterkte zijn positie in Dubai, Italië en Singapore en opende nieuwe Benelux-kantoren in Breda. In Noord-Amerika kende Savoye 100% groei en opende het een productievestiging in Aurora, ten westen van Chicago, Illinois.

In 2021 introduceerde Savoye ook enkele nieuwe oplossingen, zoals de modulaire WMS- en TMS-toepassing Odatio en de introductie van de AMR’s Haipick en Flexee. Savoye belooft voor de toekomst ook AI- en last mile-toepassingen die moeten voortvloeien uit de overname van het retailsoftwarebedrijf SoCloz, eind 2020. Het bedrijf focust zich nu op de ontwikkeling van zogenaamde micro-fulfilmentcentra, mede door de projecten met distributeur Coop Liguria in Italië en doet verder onderzoek naar de optimalisatie en duurzaamheidsverbeteringen in de last mile-logistiek.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo