Volkswagen ID.Buzz Cargo: vanaf 43.930 euro excl. btw

Volkswagen heeft de orderboeken geopend voor de ID.Buzz Cargo en daarmee ook zijn officiële prijs bekend gemaakt. De bestelwagenversie van het busje kost minstens 43.930 euro exclusief btw, al zijn er natuurlijk nog heel wat opties te kiezen.

De standaarduitrusting van de Volkswagen ID.Buzz Cargo omvat onder meer parkeersensoren voor en achter, een Front Assist-noodremfunctie met voetganger- en fietserdetectie, airco, Keyless Start, ledkoplampen, stalen 18-duimsvelgen en een witte lak. Er zijn drie zitplaatsen in de cabine, maar klanten kunnen ook kiezen voor een enkele passagierszetel. Het infotainmentsysteem meet 10″, smartphonekoppeling is optioneel. De laadruimte is 3;9 m³ groot en het laadvermogen bedraagt 650 kilo. Het rijbereik van de 77 kWh grote batterij bedraagt 424 km volgens de WLTP-cyclus.

Heel wat opties

Om de uitrusting van de ID.Buzz Cargo verder aan te kleden zijn er drie optiepakketten beschikbaar: Everything Under Control (Keyless Entry, alarm, verlichte deurgrepen), Driver Assistance (rijstrookassistent, adaptieve cruise control, multifunctioneel stuurwiel) en Everything In View (achteruitrijcamera, elektrisch inklapbare buitenspiegels met kantelfunctie, rijstrookwisselassistent en omgevingsverlichting). Verder zijn er nog een aantal losse opties, zoals sjorrails op de vloer of op de zijwanden, een ruit of een luik voor de binnenwand, een trekhaak en een 230 V-stopcontact in de cabine.

Voor meer comfort zijn er onder meer optionele ledmatrixkoplampen, verkeersbordherkenning, Park Assist Plus, navigatie en armsteunen. Er zijn 11 kleurvarianten (waaronder later ook tweekleurige mogelijkheden) beschikbaar, lichtmetalen velgen van 19 of 20 duim zijn ook te bestellen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo