Weerts Supply Chain kiest voor de productiefste trucks op de markt [Advertorial]

Transportreus Weerts Supply Chain biedt zijn logistieke diensten aan meer dan 140 klanten uit verschillende sectoren aan, waaronder grote klanten zoals Mondelez, Audi en Bosch und Siemens Hausgeräte. Als aanbieder van end-to-end logistiek zorgt WSC niet enkel voor warehousing en transport, maar kunnen ze ook goederen (her)verpakken (co-packing), kwaliteitscontrole uitvoeren of verdere technische ondersteuning aanbieden.

‘We kiezen steeds opnieuw voor Linde trucks omwille van hun duidelijke pluspunten: hun superieure productiviteit, hun betrouwbaarheid, hun veiligheid en hun ergonomie.’

In het magazijn te Milmort bij Luik maakt de onderneming gebruik van verschillende types magazijntrucks, die stuk voor stuk nodig zijn om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken.

Snel leverbare, productieve transportmiddelen

Verspreid over de verschillende filialen dragen ongeveer 250 Linde heftrucks, reachtrucks, stapelaars, transpalletten en elektrische trekkers ertoe bij dat WSC zijn logistieke activiteiten op een betrouwbare manier kan uitvoeren. Het gaat daarbij zowel om nieuwe als om huurtoestellen waarmee de onderneming zich verder kan blijven ontwikkelen.

‘Aangezien elke minuut telt, is het een must om met de productiefste toestellen op de markt te kunnen werken, vanzelfsprekend inclusief een reactieve service na verkoop. Het is voor ons enorm belangrijk dat we over heftrucks en magazijntrucks beschikken die een maximum aan productiviteit opleveren. Gelukkig heeft Motrac zich telkens zeer flexibel en responsief getoond en steeds een oplossing op maat aangeboden wanneer we met een nieuwe activiteit van start gingen.’

Betrouwbaar, robuust en comfortabel

Hoe de medewerkers van Weerts tegenover deze samenwerking staan, wordt kort en bondig door een reachtruckbestuurder met jaren ervaring uitgelegd: ‘Ik werk intussen reeds een tiental jaren met deze toestellen, en kan alleen maar vaststellen dat ze betrouwbaar, robuust en comfortabel zijn. Ik zou eerlijk gezegd niet met een andere truck willen werken.’

Lees hier de volledige klantcase.

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo