Wynn’s stelt nieuwe additieven voor

Wynn’s heeft een nieuw assortiment additieven voor zware bedrijfsvoertuigen ontwikkeld. Met dit nieuwe assortiment pakt de specialist in reinigings- en smeertechnologieën concrete problemen aan, zoals injectorvervuiling, DPF-regeneratie, uitval van NOx-sensoren, thermische inefficiëntie door vervuiling van het koelsysteem, lekkages, olievervuiling en verhoogd olieverbruik, inefficiënte AdBlue-systemen, overmatige uitlaatemissies, enz.

  • Wynn’s DPF Regenerator & NOx Sensor Protector is ontwikkeld om verstopte deeltjesfilters te ontstoppen en roetemissies te verminderen in alle dieselmotoren. Het product is ook gemaakt om de NOx-sensor tegen verontreiniging te beschermen.
  • Wynn’s Diesel Emission Reducer is een multifunctioneel additief voor dieselbrandstof dat ontwikkeld is om onmiddellijk voor een betere ontbranding, een lagere uitstoot van uitlaatgassen en roet en een efficiënter brandstofverbruik te zorgen.
  • Wynn’s Diesel Injector Cleaner & Fuel Filter Primer is een dieseladditief dat ontwikkeld is om het spraypatroon van de injectoren te herstellen, het brandstofsysteem te reinigen en de brandstofkwaliteit en de verbranding te verbeteren.
  • Wynn’s Ice Proof for Diesel is ontwikkeld om bij koud weer de prestaties van uiteenlopende soorten dieselbrandstof te verbeteren. Dit product is geoptimaliseerd voor de behandeling van de meest uiteenlopende dieselsamenstellingen uit middendistillaat voor interne verbrandingsmotoren.
  • Wynn’s Super Charge® Oil Treatment is een olieadditief dat is ontwikkeld om de viscositeit van  motoroliën te verbeteren zodat motoren zo goed mogelijk worden beschermd en er minder slijtage optreedt, met name bij zware belasting.
  • Wynn’s Oil System Flush is ontwikkeld om het volledige smeersysteem te reinigen voordat de olie wordt ververst. Zo wordt voorkomen dat de nieuwe motorolie wordt verontreinigd door achtergebleven resten, wat voor een uitstekende hydrodynamische smering zorgt.
  • Wynn’s Cooling System Treatment & Stop Leak is ontwikkeld om kleine lekken in de radiator, het koelsysteem en de cilinderkoppakking te dichten en ook de corrosiewerende eigenschappen van de koelvloeistof te verbeteren.
  • Wynn’s Cooling System Flush is een geconcentreerde oplossing die werd ontwikkeld om alle koelsystemen grondig te reinigen en de efficiëntie ervan te herstellen. Het product verwijdert kalksteenafzettingen, corrosie, slib en olieophopingen die in het koelsysteem ontstonden, wat de thermische efficiëntie van het systeem herstelt.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo