Bridgestone lanceert nieuwe oplossing voor geïntegreerd wagenparkbeheer

Bridgestone EMIA lanceert samen met Fleetcare een nieuwe geïntegreerde oplossing voor wagenparkbeheer die veel verder gaat dan eenvoudig beheer van het bandenpark. Fleetcare haalt het maximum uit de door Webfleet verzamelde gegevens.

Fleetcare volgt het Total Tyre Care programma van Bridgestone op en combineert traditioneel bandenbeheer met Webfleet fleet management oplossingen. “Met Fleetcare hebben wagenparkbeheerders nu de mogelijkheid om hun totale eigendomskosten te verlagen met een uitgebreid aanbod van één enkele mobiliteitspartner”, aldus Mark Tejedor, vice president original equipment and replacement business bij Bridgestone EMIA.

Fleetcare biedt oplossingen voor banden- en wagenparkbeheer in het kader van één enkel contract, uitgebreid met mogelijkheden voor rapportering en het delen van aangesloten gegevens. “Door banden- en voertuiggegevens te combineren, biedt Fleetcare slimmere voorspellende onderhoudsoplossingen voor betere prestaties en gebruiksgemak. Fleetcare biedt ook unieke voordelen via IoT en datagestuurde diensten. Deze oplossing is ontworpen voor wagenparkbeheerders die een uitgebreide en modulaire oplossing willen waarmee ze de kosten kunnen beheersen, het dagelijkse werk kunnen automatiseren en de besluitvorming kunnen verbeteren”, vervolgt Tejedor.

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo