Featured Video Play Icon

Cargo Lifting wint de Best VAN Solution 2022

Sinds 2017 wordt de Best VAN Solution award uitgereikt aan een carrosseriebouwer of ombouwer van lichte bedrijfsvoertuigen die opvalt door zijn innovatie en zorg voor de reële behoeften van de eindklant. Dit jaar heeft Cargo Lifting voor de tweede keer gewonnen.

Cargo Lifting (Villers-le-Bouillet) heeft een reeks voertuigen gebouwd voor de Vlaamse onderneming Krinkels, die gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen. Deze keer was het de bedoeling een multifunctioneel voertuig te creëren dat onder meer is ontworpen om de randen van wegen en autosnelwegen te onderhouden. De originaliteit van de gekozen oplossing ligt in het gebruik van een voertuig met kort chassis dat het beste evenwicht biedt tussen nuttig laadvermogen en nuttig volume, ondanks de installatie van een uitrustingsbox tussen de cabine en de kipper.

De andere twee finalisten waren Sortimo (met een mobiele werkplaats voor vorkheftruckfabrikant Still) en Bru Systems (met een voertuig voor geluidsmetingen langs de weg voor het Vlaamse Gewest).

Lees alles over Cargo Lifting NV

Cargo Lifting NV

video

Cargo Lifting (NL) – Transport & VAN.TV 58

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo