Featured Video Play Icon

[VIDEO] Davy ‘Puppe’ Van den Bossche is de winnaar van Love2Truck 2022!

De derde editie van de Love2Truck-wedstrijd werd zaterdagmiddag afgesloten met een korte ceremonie op het door Transportmedia georganiseerde evenement Passion4Trucks. Davy Van den Bossche werd uitgeroepen tot ‘meest gepassioneerde chauffeur van België’… en hij kon zijn tranen niet bedwingen in het bijzijn van zijn (zeer) talrijke supporters.

Davy Van den Bossche is 43 jaar en werkt voor M.J.-Transport, maar zijn passie voor autorijden gaat veel verder dan zijn dagelijkse werk. De uitdrukking “hart in de hand” past hem bijzonder goed, want hij heeft al Truck Runs georganiseerd om zieke kinderen te steunen en besteedt een deel van zijn vrije tijd aan het uitleggen van de gevaren van de dode hoek aan kinderen. Zijn vrienden geven hem de bijnaam ‘PuPPe’ (en hij rijdt zelfs met een gepersonaliseerde plaat met zijn naam erop…).

“Ik was erg ontroerd toen ik mijn naam hoorde. Ik keek meteen in de ogen van mijn vader en zag diezelfde emotionele blik. Ik keek er naar uit. Het is gewoon fantastisch! Toen ik een kind was, reed ik met mijn vader en zodra ik kon, haalde ik mijn rijbewijs. Er is niets dat ik liever doe dan in mijn truck zitten. Ik werk meestal 12-14 uur per dag en sta elke dag om 3 uur op. Maar het voelt niet als werk! Ik geniet van elke minuut in de truck. Je moet gewoon van het werk houden, dan is het geen werk meer maar een passie.”

Davy werd door een publieksstemming gekozen uit de zes finalisten en won uiteindelijk op de juryvergadering waar vertegenwoordigers van (bijna) alle partners en bedrijven die de wedstrijd steunen aanwezig zijn. Het is nu aan hem om zijn nieuwe rol als ambassadeur van het beroep te vervullen tot de volgende editie van de Love2Truck-wedstrijd!

 

De campagne Love2Truck is een initiatief van DKV Euro ServiceGo4LogisticsRandstadRenault TrucksSuivoTLVTRANSPORTMEDIATVM BelgiumVSV en Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo