Descartes neemt XPS Technologies over

Descartes Systems Group, leverancier van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek heeft XPS Technologies (XPS) heeft overgenomen, een vooraanstaande leverancier van e-commerce-oplossingen voor pakketverzending met meerdere vervoerders.

XPS biedt zijn cloudgebaseerde multi-carrier pakketverzendingsoplossingen rechtstreeks aan kleine, middelgrote en grote e-commerce-verladers. Het platform is performant door integraties met vooraanstaande e-commerce-marktplaatsen, ERP-providers en supply chain-platforms. Descartes vergroot met de overname van XPS zijn know-how op het vlak van e-commerce. Bedoeling is om ook te profiteren van de groei die vele XPS-klanten potentieel nog doormaken, van kleine of middelgrote onderneming naar grote speler.

“XPS vormt een aanvulling op onze aanzienlijke recente investeringen op het gebied van e-commerce fulfilment- en distributie”, zegt Edward J. Ryan, CEO van Descartes. “We verwelkomen de XPS-klanten, -medewerkers en -partners in de Descartes-community en kijken er samen naar uit om de community te helpen bij het beheren van de volledige levenscyclus van binnenlandse en internationale e-commerce-zendingen.”

Descartes neemt XPS over middels een vooruitbetaling van ongeveer 65 miljoen dollar, (cash), plus mogelijke prestatiegebaseerde vergoeding.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo