Girteka geeft zijn vrachtwagendivisie een nieuwe naam

Sinds 2016 beschikt de Litouwse groep Girteka Logistics over een bedrijf dat dedicated voertuigen, met of zonder chauffeur, ter beschikking stelt van bepaalde klanten. Deze zelfstandige tak is nu omgedoopt tot TNDM Trucking.

TNDM Trucking heeft momenteel een vloot van 700 voertuigen (tegenover meer dan 9.000 bij Girteka Logistics). Waar het moederbedrijf afgelopen mei een nieuwe visuele identiteit introduceerde, heeft de trucking-tak nu een nieuwe naam gekregen die zinspeelt op de ’tandem’ die het bedrijf met zijn klanten wil vormen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo