Harald Seidel wordt de nieuwe President-Directeur van DAF

Harry Wolters is met ingang van 1 augustus gepromoveerd tot General Manager Global Powertrain & Electrification binnen PACCAR. In zijn huidige functie als PACCAR Vice-President en President-Directeur van DAF, wordt hij opgevolgd door Harald Seidel.

Harald Seidel (rechts op de foto) trad in 2001 bij DAF in dienst en bekleedde verschillende functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen de afdeling Finance & Control, waaronder die van Controller van PACCAR Parts Europe, Controller Marketing & Sales en Group Controller. In 2017 werd hij gepromoveerd tot Directeur Finance en lid van de DAF Board of Management.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo