Featured Video Play Icon

Ingrid Lockley (Renault) is ‘Best VAN Expert 2022’

Tijdens de Best of VAN is Ingrid Lockley, LCV Manager van Renault Belux, gekroond tot Best VAN Expert 2022. Zij volgt daarmee Olivier Gelas op en is de eerste vrouw die deze in 2017 gecreëerde trofee wint.

De titel van ‘Best VAN Expert’ gaat naar een persoon die uitblinkt door de bijzondere inzet voor zijn/haar merk in de LCV-sector. Ingrid Lockley, die sinds oktober 2019 verantwoordelijk is voor lichte bedrijfsvoertuigen bij Renault Belux, is ook de voorzitster van de sectie ‘LCVs’ binnen Febiac. In het volgende nummer van het magazine VAN Management brengen we een uitgebreid interview met haar.

Lees alles over Renault België Luxemburg

Renault België Luxemburg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo