Jacobs Transport: Transport en Autocars gaan uit elkaar

 

Jacobs Transport bestaat uit twee volkomen gescheiden activiteiten, die niettemin onder één dak waren ondergebracht: personenvervoer en vrachtvervoer. De touringcar-afdeling wordt geleid door Francis Paulussen, de vrachtwagenafdeling door Bart Tilmans. Beide directeurs hebben in 2021 de aandelen van de familie Jacobs overgenomen. In januari 2022 werden beide business units ondergebracht in aparte operationele vennootschappen. Nu hebben Bart Tilmans en Francis Paulussen besloten om de splitsing ook financieel door te voeren. Francis Paulussen wordt de enige aandeelhouder van Jacobs Autocars en Bart Tilmans de enige aandeelhouder bij Jacobs Transport. “De reden voor deze splitsing ligt in het feit dat we ons voortaan voluit willen focussen op de eigen activiteiten die elk een eigen benadering vragen en andere belangen hebben”, aldus Paulussen en Tilmans.

Jacobs Autocars zal gevestigd blijven op de huidige locatie, aan de Zuiderring in Genk. Zoals eerder gemeld zal Jacobs Transport in 2025 verhuizen met het hoofdkantoor naar een nieuwe locatie op de Mondeolaan in Genk waar een terrein van 4,2 hectare werd aangekocht. Binnenkort wordt gestart met de bouw van een volledig nieuw hoofdkantoor en later een magazijn.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo